Anotace: Lyrická báseň
cesta zavátá řevem
sklíčeným těsností v sebe
utrhnu ze stromu jasné nebe
stoupnu si tu znásilním minutu
dostanu pokutu za život bez zvuků
zouvám své boty zatajím stopy
uřežu si kousky ze spleti osudu
lehnu si do sudu nikam už nikdy nepůjdu
uniknu uteču uprostřed noci screen
budu v moci necitelné pravomoci
v kruhu se stále náramně vždy jen točím
až skočím tak neuhnu
padnu tu na hubu
zoufale své oči protočím
dokonalá zastávka pro smrt přicházející
světu dám jen necitelnou nastraženou minutu
otočím hlavou zavraždím svou potupu
nechci být tím koho podrazí vlastní stín
loučím se nadávám lpím nechci jít sní
sním potoky slz ze zatajených zákoutí
odstrčím vyhodím velmi nepraktický smích
podlehnu svodům plodům nikým netknutých
uniknu ze zajatých kolejí to slovo zní tak ledabyle
pár písmen spojených touhou býti spolu
v konverzačním nudném netradičním rozhovoru
padám natrhl jsem si síť podvodů zmáčených pravdou
tak snadnou ne nikdy takovou zasměje se temný padouch
v kvádru navoněn přišel tě upomenout prý už tu nesmíš být
tak zmiz praví ty nejsi ten co by tu měl být tak zhasni až znejistíš