Ještě někde svítí světlo
na které jsi čekal sám?
lásce nitro nevykvetlo –
to jež míří ke hvězdám
Pokračovat v temnu stínů
ve válkách co hubí sen?
nespoléhej na většinu
v zemi domů bez oken
Kdo poselství nebe nese
sám v šedivém klamu dní?
pouze prorok v tichém lese
ve vteřině poslední