Sbírá si slovy
Básním jako pominutý
pro potěchy zas
a nepozorován se snažím býti
jak srdce k zarmoucením
nebo ohnivý pták
v platonických oblohách.
Básním a čas si krátím
kdy rozezpívám opilost dne
ty vztahy nekonečných vad
na která se nahlas spojím
při zápasných vendetách
dyť nevyhraješ ani tak
radši se zastyď ke slunci
a přiraž si milou k hrudi
ona už ztekla tvou vinou
po rosách v pláč
a zbytečnostmi.
Básníš Ty
o jistých pravdomluvách
nevěrám a lžím pod pás
mrazí mi z toho kost
křičím na sebe peklo
ať vyhoří mnou duše z těla
jak si právem zasloužím
několikrát bičem ran.
Odpustíš mi
nebo se pletu
jak nejsme jednotní...
Sbírá si slovy
potoky planých zpět
zkrásněná odemě
nejspíš však
nemilovala nikterak
pouze foneticky.
Přečteno 163x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Vivien, šerý, mkinka, Fialový metal, Psavec
Komentáře (9)
Komentujících (6)