meditace a meditace
někdy se při meditaci
podívám na stěny svého pokoje
a vidím
pulsování energie
soukromý vesmír
kokon, který mě chrání před poryvy jsoucna-nejsoucna
a to je zajímavé
někdy se při meditaci
podívám na stěny svého pokoje
a vidím
stěny svého pokoje
a to je dobře
Přečteno 185x
Tipy 14
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Vivien, Fialový metal, Kan, šerý, Sonador, Frr, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)