U ticha světla čisté lásky
v samotě která hledá sen
já čekám pouze na otázky
svědomí jímž jsem obnažen
Poselství stále nepřichází
v hodině zloby surové –
neodpovídám na dotazy
jež kladou slepí soudcové
ať je doba a soudcové jací chtějí, důležité je, co má člověk v srdci... tak u ticha čisté lásky - děkuji za krásný text*
23.05.2022 18:15:10 | Sonador