Své ticho v lásce promýšlet
se snažím zcela sám –
u nekonečna němý svět
ve verši nehledám
Nevede nikam nuda dnů
u mrazu mrtvých těl –
svou tíhu básní nezvednu
když mír mi odletěl
Arny, tato Tvá se mi moc líbí... opět krásně kultivované verše...ST
24.05.2022 23:00:44 | Malá mořská víla