Anotace: Lyrická báseň
výkřiky zhnuseného člověka
tichá boelst zmítaná v agonii
sliz polit jím vnímám jen jako hvizd
odvěkou nostalgii krutého člověka
doteky země vyplivne vše ze mně
tebe hned někam do kouta uklidí
vyslídí nekonečné štěstí rozvíří nenávist
jako list padá stále rozfoukaný do lidí
vnímám ten pocit hnusu byť jsem na poklusu
utíkám někam tam kde budu děkan hrůznosti
pud lidský je tak nízký do tváře ti plive hnus plitký
krajina rozbředlá vznosná nad sebou se povznesla
druh živočišný zajat do kruhu podle svého úboru
zorné pole má kamera do světa vnímám kolo osudu
pobudu tu proběhnutá fáze nesnáze do země ledabyle slídí
promitáno na plátno něco přijím odnímám beze skutků
ti co jsou ve všednosti zatvrzale lapeni
útok do tvé tváře různé odejmuté kacířské fáze
tiše sedím hledím do nicoty vidím sebe vedle tebe
toliko zde liknavě převážně hrůzné sny realita všední
únos se stal prve řval po sté jen schoval své ruce do tváře své
je to tak prosté jak jsis ustlal tak noci bezesné nepotěší
svůj zoufalý neživot je my ho líto v ruce má síto
samý kal ve vodě ukrutný žal v duši se tam někdo převelíce nudí
je smutný zní nevesele nevlídně tak co žiješ ještě jež jsi spadlý z deště
z oblak trůní pak padá z té hlubiny no tak co už to zhas nemáš zač