Anotace: Lyrická báseň
cvrkání cvrčků
konvezace hmyzí náhle mizí
sedím uprostřed té zahrady
kudy a kam zavřu se sám
uprostřeb sebe v hněvu my jebe
tělo pokryté kůží co ono ví o duši
svět střídajících se proměn čeho-si
zasazen do průrvy nekonečné hlubiny
pokuty za svět svůj toliko tebou netknutý
vyzívám deště ať prší trošilinku ještě
vyhozen ze skupiny lidí do říše člověčenství
je tu tak hezky vnímám všechny ty fresky
v tvé tváři vrásky nakreslily je tak hezky
umělec stvořil sochu blesk zažehnul potopu
spím více bdím myšlenky oknem prohodím
nenavídím je cpou se napovrch vnímání
křičím prosím odejďete už kurva z mé posrané hlavy
padají davy jen tak bez vnějšího zásahu rozdupány
stříhám si vlasy padají neslyšně na zem kdo je tu blázen
náhlé ticho a zmítající se ráno v objetí šíleného mručení
ruším své dlouhodobé mihotavé zatčení
odvlečen na začátek toho zavrženíhodného bzučení
nic už není nic nezbude přijat do říše obludné
dějí se tu věci záludné skrze věty zcela podružné
rozkaz zněl přeci zastavit ty činy co se mu do hlavy tolik vryli
spí tam ale až se jednou probudí bude o to ten objekt záludný
zatím moc nemluví jen tu a tam nějaké ty stupidní promluvy