Anotace: Lyrická báseň
strach rozházen po ulici
něco opravdu hnusného tu špící
jsou to lidé jež trhaji ty jiné
nejsou podle nich praví lidé
jenom tak když popadne je amok
skok do svých nejnižších popudů
utrhnu ti hlavu vložím ti ji poté do krku
otevřu ti řiť pak se tam autem plnou rychlostí vřítím
hlavu tvou odpojím od hadiček červených
unesu tvou neodolatelnost namočím do sraček hnijících
zadám tvou adresu dronu aby na tvou osobu svrhl nějakou tu finesu
schodím tě ze schodů počkám jak se bude něco linout
chci vidět tvoji barvu červenou nebo šedou hmotu mozkovou
detektor napjetí vzápětí zjistí jaké-si přepjetí na tvém šourku
vyliju ti do ksichtu kyselinu a budu čekat jak tě začne žrát nu jenom tak
vytáhnu pojistu z granátů vložím ti je do kapsy a počkám na tu milou reakci
poleju tvou sobeckost kanystrem benzínu pozvu na to opekání mnoho hlav
do zoo tě vezmu v pavilónu koček tam tě strčím a budu poslouchat tvé mizení
pak tě dám na hraní třeba gorilám urhnou ti ruce nohy hlava lehce křupne
budu se ti smát jak strádáš a budu ti i mávat na rozloučenou s touto planetou
stromy dál si porostů lidé dále probouzet se budou do reality nicotných dní
budou dělat směšné pohyby hekat do sebe stříkat tekutiny jako diví
tak co už se těšíš nebo se jen děsíš při představě tvých tak krátkých dějin plení