Anotace: Lyrická báseň
potomek zvukú ticha
lichá otázka bita
krok do prázdna
otázka náhle spolknuta
ke smrti dána ubita
touha znějící ve svém vypětí
strach žadonící o přijetí
strohost dána na odiv
křivý pohled načnutý
vyhozeny zcela na okraj
takový kraj pln lidí zlých
odbijí odsoudí jediným
pohledem
cítím se robustně podveden
děti nevěří ale chtějí býti
tady ovšem nejsou lidmi
jsou jen pro odsudek pomůcky
bytostmi bez svědomý beze studu
srdce nemají jen jaký-si přístroj
nechají odležet své nechtění
čekají až zmizí až tu nebudou
polévka čínska dána dítěti
to je tvá porce zdejšího lidství
nezasloužíš více tvá barva není in
žij s tím zvykej si nejsi v té rovnici plus
jsou tam odloženy důvody rozprostřeny
tak táhni smějí se ti zmatečné důvody
deset tisíc věci proč tu vítan nejsi
jsi jen to co se jako špinavé prádlo
rozvěsí
v procesí árijského lidu nebudeš buď v klidu
ty to určitě nejsi
jsi rasa podřadná do očí ti to nepovědí
ale dají ti znak toho co si o tobě myslí
tím kde tě drží kam vstoupit nesmíš
čti vždy mezi řádky tam je psáno vzácno
a mnohem více pod slovy dalšími ukryty
statisíce prošly jako nůž prochází se
máslem
pár stovek problém roven je deseti
miliónům
už není místo prý když se nechce
záclony se objeví
nenahlížej do jejich svědomý
je toliko temné vytvářeno jest po
mnoho staletí
od mala pumpována ideologie
kdo je nepřítel dán jim životní závazek
dokola omýlané streotypní nesmysli
lidi zmanipulováni na kraj hrany hnáni
aby zkrátka ty tak odlišné tak těžce nenáviděly
žlutý nácek v čele toho přediva zla
lepší je tma zavřít oči lhostejnost nevnímat
okna zalepeny tak teď můžeš začít plenit
malinka holčička odsouzena když byla zapálena
život plný bolesti tam ji ti bílý odnesly
unesly ji život zmařily vše dostihne je propast?
já jen doufám že chcípnou smrtí nespoutanou
nenávist mě zachvátila jen na to pomyslím
a tak je mi vždy zle z bytostí jež vlastně ani název lidé si nezaslouží
zvířata jsou mnohem lepší
tak zavří špinavou hubu nácku
a táhní do pekel tam je tvé místo
zníš jako pytel hoven a tím i jsi
hnilobně páchneš to doufám už
chápeš
rozšlapu ti tu tlamu plnou klamu
no jen vzhůru k tvé nicotné bezvýznamosti
zdechni život si nezasloužíš ten jest jen
rezervován pouze pro lidi