Vpijem lagunami
List ti do tváří spadl
a napsal ti srdcem zpráv
ten obraz krásnoucího jinotaje
s odrazu smaragdové vůně
jenž zasáhla letící bouře.
Listi olistění lechtají si
něžná pod sebou pírka
toužená se krájet časem
aby v nich zářila žíla
pro kterou se rodí vžití.
A já jen chci s tebou růst
stromy nesoucího míru
v moudrosti spočinutí
jak si přeješ od nepaměti
když jsme denním světlem
tak se probouzíme
znova a znova
na kousky pramenů
a tlukoty věků vyznávám
libozvučná jasnovidectví
kde se provždy ovinem
než vpijem lagunami.
Přečteno 146x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Sonador, paradoxy, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
Komentáře (9)
Komentujících (6)