OJ

OJ

Anotace: Lyrická báseň

cesta tváří se zasmušile
je mokrá svou čilostí dojemná
bytosti lidské po ní jdou
vejdou nepozdraví jen se ledabyle
tváří
 
září listopad prosinec leden jen slepenec
bláta listí sněhu ledu vzduch pln sebevražedného
jedu
utíkám není kam všude jen ten omračující krach
uhnívám tvářím se kysele ne takhle přeci jenom ne
deprese co jen ti přinese možná jen trvanlivou smrt
 
noc se kvapem blíží kaše myšlenek v té její říši
černým plédem zakrývá to vše jsem v jiné sféře
nic už není jaké to bývalo sněď v noze amputace
ozývá se
probudil se nějaký jiný lehčí odlehčený kus pokažený
rozvrstven omámený tím pohledem tím kde už nic není
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor retarda, 01.06.2022
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel