Anotace: Lyrická báseň
mecenáši bludů proč tu jsi
zajíkavě spolkl jazyk svůj
utrápeně vzlykl odvrátil zrak
stoupnul si tak neudržel tlak
podíval se do země hledá cosi
ztemněl jeho hlas jež šeptem kosí
donutil vás řvát zrádně zpropadeně napořád
kousal stále jenom tam bolest umanutá
do jednoho konkrétního místa vyplivl onu čest
co jsi teď když nemáš čest
jsi ten jež ho nazývají nečestný
pohled bolestný vše náhle vysvětlil
ponořil se dále jen do své okupované hlavy
poznáš co je to být nostalgicky odpíraný
děs jímal část jeho těla už byla pohlcena
slyšel se ale nebyl to jeho hlas poznáváš
ptá se neustále máš mě v hlavě od teď neustále
mám tě tam ale nechci žíti tenhle tvůj sebeklam
přiložil si tank k hlavě své a zavelel tak a pal