Anotace: Lyrická báseň
slova posedlá svou odhodlaností
něco sdělit prolít krev nasadit skřipec
uvědomělá mysl zpracovává vjemy
stěny horské zdolává padá pak nadává
už to není zábava je to očistec zplozenec pekla
své tělo posbírám už je v teoretickém celku
nařknu celtu schovávala se zbaběle před deštěm
postapokalyptický svět bude lidstvo zhrubne
né že by dnes bylo nějaké citlivé zákon jej drží v lati
takto zatím platí nejsem svatý vše se krátí na úpatí
něco jsem ztratil po té cestě mé nejde to nalézt
zapomněl jsem totiž co to bylo vše se nějak slilo
v jakou si hmotu natřena je i na plotu v místím slotu
noci ledabylé odvedou tě do míst bez místních procedur
zjistil jsem že to co cítím mě pomalu ale jistě rozlítí
uhnětená bytost zakrytá celofánem náhle byla odkryta
nu je taková rozpitá k věcem nehodící se pověstí zrádnou
kruhy pod očima srdce bije o závod nevím s kým tak závodí
ale asi by toho mělo nechat vzdychnu si probouzím se zase zbit
je tu ticho ale takové rozbité vyřazuje nechtěnost bytí rozuteklé
byl jsem na pokraji sil zabali jsem se do sebe a čekal
oči jsem zavřel mysl nelze nechat zcela vypnout dá se jen čekat až
ti to dovolí
nadechnout se černočerné myšlenky vypustit osvobodit svůj nesmysl
tak se trmácím v tělě s nímž nejsem ztotožněn nechci ho prosím rozbij ho
utrmácen nebytím vykrvácen zpola vyvrácen žalující nemoci hrozící
vypuknutím zalknutím odejmutím práva na život tak mnohostranně lpícím