Anotace: Lyrická poezie
divoká opatření mého života
než se všechno nějak podivně
zamotá
splihle očekávám nějaké ty trable tuctově
namyšlené
vytáhl jsem své zbraně copak tu mám
ani nedutám
nějaké pomlky záruky už nezaručené
vše se dere na povrch a to tělo se jen
chvěje
zavelel jsem na ústup připravuji půst
co se děje co se stalo namaloval jsem slovo
takové podivné do abecedy se zrovma nehrne
zánik tvora vytržená sloka uhněten z notifikací
nijak zázračný spíše jen podivně zahnaný do kouta
dejte mu pouta je třeba ho spoutat zlatou nití
udusán kopyty včel zástupy dne i nočních můr
plný stůl různých věcí co tě děsí noční třesy
stylizované běsy nekřičící kusy různě zbarvených úst
před jménem nic za nim taky žádné tituly nehledej
jen obyčejná bytost podivně nastavena ale kde má restart
nový návrat zvrat podivuhodných kolidujících upomínek
poslední varování mé jednotky před samovolným zničením
málo žiji tak prý mě chtějí odpojit rozpojit na cestě nikam zastavit
vryp záhadný prášek že by letáček na nové díly mého nového konce
neslyším zvony znít
stropím na papír různé vzorce kterým neustále nerozumým
chytám se odpírám na začátek doběhnout roztprčeně nedokáži
na slunci se kazím úpal na zem mě sráží avšak definitivně nedorazí
padám podivně zpomaleně na zem zdá se to jako celá mohutná věčnost
tak jsem dopadl na sluncem rozpálenou zem ztěžka dýchám uvnitř vzlykám
hodiny mi v srdci tikají vstávám ztěžka další tečka nezbedná rozmazaná
papír umačkán vhozen v dané poloze do koše abstraktního světa