Realita
Je hlupost mat lutost pre minulost
Zajtrasok stará sa o buducnost
Prestriham vsetky Ariadnine nite
Ja najradsej zijem v realite
Co bolo to bolo a uz sa neodstane
Prezil som zivot a snad nie marne
Nesiem si vzpomienky, neobzeram sa
Minulost je prec, rozlucil som sa
Bude co bude a tak to ma byt
Osudu neujdes, co sa trapit
Prijat svoj osud, nie tapat v tme
Ved proti prudu plava sa zle
Nie vcera, nie zajtra, Teraz a Tu sme
Prezivat kazdy moment skusme
Pre tuto sekundu, pre tu sme tu
Darujme životu realitu
Pieskove hodiny, kde najuzsie su
Tam je ta sekunda, moment zlomu
To co sa presype, to už je prec
A kolko zostava, to nevidiet
Co este nebolo a co už nebude
Je to tak vzacne, zajtrajsok ..pride?
Přečteno 155x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, CULIKATÁ, mkinka, Fialový metal, Psavec, Sonador, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (4)