Pomíjivost
Pomíjivost
Z hlíny stonek povstane
a zelené lístky světu ukáže.
Barvami květů a ladnou vůni dá znát,
že krása života vězí v tom, se na něj usmívat.
Stářím k zemi se ohýbá, a tak odchází
s květy chřadnoucími a v hlíně zkázu nachází...
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejvis, Stanislav32, šerý, Sonador, Lighter, Frr, mkinka, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (2)