Anotace: Lyrická poezie
zabil bych toho zmrda
ta pomsta by byla tvrdá
kecy v kleci nemohu přeci
proč protože má moc
a má ji trochu více než-li dost
drží mě v silných kleštích
musím poslouchat jak ští
mé blízké má je v té hubě
ta která by mohla být celá od krve
kamenou tvář si nasazuji
radši bych ho svou pěstí políbil
parodie člověka tvář hnusně odvěká
jako malé dítě má strach vmést zpříma
z očí do očí je to pytel pln hoven zdejší
má mě hrsti nebo spíše v nemovitosti
jsem pustý dlím ale chtěl bych být svobodný
mám strach ze své nahromaděné rozlícenosti
krach trpělivosti kamna zatím nesmí bouchnout
ale jednou si svou cestu určitě proklestí
až se budou moci zcela zhostit né postit
jen maličko trošku a zřejmě nutně povinně nevinně
definitivně tohle píši abych svou hořkost zde zanechal
ponechal zde kamínky horké od plamenů jež mnou plane
zatím je to asi to pravé nebo levé snad i prostřední
tak odsouzen k nečinnosti zháším svůj oheň
pro teď zlomen udušen vytlačen rozumem