Anotace: Lyrická poezie
narodil se vztek
byl ještě docela malý
chodil po čtyřech
ale už rozdával rady
jak někoho na rozcestí svést
rozehrát symfonii strachu
do života někomu se plést
vzduchem se trpělivě line
ta emoce zrozena dán ji pud
vystrčí své ostré zoubky zahryzne se
a nepustí dokud nevytrhneš vzlyk
krev jako řev těla strmě naříká
jak z toho těla náhle podle uniká
kampak jsi se vydala vytrvale se ptám
hraji takovou hru je lehce podivná
jsem v ní sám sic útoky rudé podnikám
nepřipraven na to vše když tě život odmítá
má tvář nechápající lapá po usměrném dechu
je to k vzteku lámat ocelové pláty beze ztráty
září světlo jasné tak co kdo ho zhasne
umrtví rozkryje této události zaryté mlčení
pomaloučku tlumí se než rozkol nastane
povstane mátořivá pohodlná zázračná noc
vchod do exitu zahnán do kouta vříská naříká
utíká bos jeden krok další den utrpení beze slov