Telepatie
Stmívající krása
pošeptala mi
za vděčnost stařičké mladosti
hvězdářství koloběhů
jejichž ramínka purpury
se shrnula
k souzeným světům neuchopení
z kalichu stříbra svých řasozáří
vykvetlé utkvělosti pamětí
na mých přeletů
telepatie.
Přečteno 194x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, jort1, Sonador, zdenka, Emily Říhová, Fialový metal, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)