Pozornost jednoho a neopětovaný cit... ni návratu a snad aní vzpomínek. Ach ty hrany mysli, které oblost srdce neopouští. Bylo a přesto. "My" tak opomíjené.
Pěkné, Dejve.* Nuže opojen životem, až do němoty dna*
03.07.2022 18:18:20 | šerý
Duha je mozaikou Tvých snů.
Tvých pocitů z malování.
ST
Tvých nádherných barevných představ.
A paletu hřejivých tónů...
Ti dnes opět závidím.
03.07.2022 13:07:58 | Fialový metal
Miluji emoce v básni.
Tlukot srdce mezi řádky.
Cit i jiskru bez zkratky.
Slova jsou psané pamlsky.
Přijímám verše přímými vrátky.
03.07.2022 10:22:16 | mkinka