Anotace: Lyrická poezie
uplakané místo jistě jisto
dotkl jsem se zoufalství
okusil nepoddajné vnuknutí
zhrubnutí mysli koráb netečnosti
čím jsem zcela jist
že mi schází ode všeho klíč
hledám nenacházím v mlze zas ztrácím
na tebe se vláčně obracím
došlo už vše neukojitelné
fráze cizý bolest vlastní
zatím zhasni všechny strasti
krásný je tu výhled do propasti
já ji vlastním je zcela má
není dokonale zvrhle nádherná
dotyky zla pud sebezáchovi
chci se jen něco vlastního ulovit
tak trochu se zabít věčnost se neholit
pocta je dána mnou jest opovrhována
dožij se dalšího bezelstného rána
svět otevřel krám jdi si koupit majestátnost
zavři oči otevři mysl pak možná najdeš ten smysl
je skryt uvězněn úpí ale není slyšet život je přeci jen klišé
začíná pršet kapky pomalu ochutnávají tvé tělo netuctové
jako by chtěly ulpět a být tvou součástí říkají si zde se nacházím
odcházím déšť je ukrutný nepustí a stále se někam vleče neutíkej neutečeš
dneska večer budiž zahanben zabalen do té směsi tekutého zoufalství vzpomínáš to jsi
jenom přeci ty