Anotace: *
Zkrátka, zde se chodím dívat do té správné výlohy. Pěkné... no a nekup to*
14.07.2022 23:59:28 | šerý
Ptačí svět je nádherný.
Milý až líbezný.
Vidím v něm varhany,
co lesk dává na stěny.
Báseň je pochodeň,
co barví jinotajem
i zní milým krajem.
Jsem čtenářem a klouzám
do slov jako konipas.
Slovo má zvrat i obrat.
Pojme spoustu krás.
Auto povstal z mořských řas.
08.07.2022 20:33:19 | mkinka
Nevím ... v které chvíli klobouk smeknout.
Zda dál přemýšlet.
Zda se pousmát.
Či se leknout skřivánka.
Ať se daří Dejve.*ST*
08.07.2022 20:11:00 | Fialový metal