Anotace: Lyrická poezie
oteklý svět hraje všemi barvami
dostal pěstí zrudnul je mu stydno
je tak trochu mimo zpívá stále jen útlé
fortissimo
je tu nějaké místo mluv ty alchimisto
zní tu melodie optimisto má tu místo to je jistě nejisto
uschnul pot je mi zima kdo tu zpívá nebo zívá teskně
stala se neodpustitelná namyšlená zející těsná mýlka
nastal čas otevřít ten chlast do sebe ho najebat
opičku z pralesa si do své chýše mozkomíšní intervenovat
po zádech mi zatím skáče jako malé nešikovné ptáče
někdy pláče jindy se jen tak automaticky směje něco tiše mele
kde je no myslím to co hledám a stále úpěnlivě nenacházím
moc mi to schází tak se radši zatím po tom světě jen mstivě plazím
nu jako had nesyčím nehnu brvou brodíc se svou mrzutou nulou
možná se někdy i postavím a nějaké děje upozaděné zastavím
ucítím slunce na mé ruce sálá vnímá mne prudce vynucený svůdce
žízním v oceánu modliteb nadávám na ten prohnilý svět
nazývám ho citoslovci laudon himl hergot jemine hups
kdy to všechno pomine neurčitost zabila zadusila usnula už
pak se slila v jedno veliké nebetyčné zostuzené veliké něco
je mi mdle padám do výšek jako neurčité zvíře nerozvité
kdo tu řve ječí někdo brečí šílenost prý ti svědčí tak ji zvětši
nezemři v mukách dám ti k rukám zbraň tak se té nicotě braň
zazněl výstřel podlitý hlesem podivným něco tu teče nepohnutě se to vleče