Anotace: Lyrická poezie
Usedavý pláč protržené nic. Usnutí projevem úspory. Citový výlet, prvorozeného.
Bolest tam uvnitř. Neslyšíš ji, necítíš jsi na ni sám. Upoután ve své hlavě, hraji hru. Tížím tmu, padám na rety. Kdo že to jsou, snad zloději, nějaké odvety.
V ohni jsem, hořím. Zlobím se na vše, na tebe co jsi odvedle. Padám počítám odvetná údolí. Jsem tam, jsi tu i ty. Zlořečím zlu, nech si tu hru. Usni navždy napořád, hnětu zlovůli. Barvy úžasu, nachová, těla bez protestů.
Neznám tu cestu nepoznávám nic. Dejte mi klíč, nová ústa aby nebyla tak pustá. Slova písmena čarovná. Zrodil větu, napsal báseň. Není mu krásně, je mu zle pokácen. Spadl na zem a už se nezvedne. Hněv a zlost je tady toho dosti. Bez radosti v půstu zlotřilostí. Je noc a to celý den, nechci příští světlost, utínám hlavy myšlenkám. Dej mi úžas varovný.
|