Život je jako skládačka,
plná nekonečných možností.
Je jako dům,
plný zamčených místností.
Některé místností
jsou plné pastí,
i přes to jsou to,
života části.
Místnosti dobré,
jsou zde taky.
Při odchodu z domu
vzlétneme na oblohu.
Staneme se ptáky.