Anotace: Lyrická poezie
utírám stesk ze svých vzpomínek
vzdávám se nadávám sebe odkládám
jsem jen návnada na smutek odlehlý
začátek konce už se stal hned jak vstal
z postele vyskočil rozkraden vzrostle
maligní vztek utržen z pramene nechtěně
stojí rozkročen otočen zhůvěřile bolestně
není to noční můra je to denní realita takto vzpurná
neodcházej ještě jsem s tebou vrozeně neskončil
zavětřil smrt zmáčkl ostražitou vytanulou spoušť
leží tu jeho levné obojetné nevstřícné podceněné
odřízlé vytékající směšné utopené na bázi hnisu
jen malá chvilka a vše už je pryč notifikovaná minulost
stuhlost všech těch pohybů co jich vkusně odmítáš
zázračnost dotyků smršť lehkovážných povrchních odmítání
je jen zdání ona myšlenka zavětřila toho neodolatelného člověka
utíká ze všech sil nohy na ramenou má mlha se ucourá
vzdychá třeští očima nic nevnímá panáčkuje ušima
zašívá si své protesty od té nevstřícné zpropadené bolesti
koleje různorodosti oplívají již odrostlým kovovým šarmem
výňatek několik zkratek libozvučný ustavičný zmatek
spousta matek spojených výlučně jen plstěnými šrouby
klouby namáhané životní situací každodenních situací asi
už nic nikdo není všude cítím ztrouchnivělý odnímtelný zvratek
propadl se k výšinám neurčitosti sny se bojí dne
zůstanou uzavřeté v zapomnění mylně tomu okorale čelí
není znění nic už tu nezní vše je jen hluše zdrobněle odvolané
zůstávám v tom marastu neustálého úzkostného nechtěného přepjetí
všichni už odešli zanechali tu jen svůj stín nač a co stím
převléknu se za radost budu se pak cítit uhrančivě přešťastně
zuří válka uvnitř těla rakovina útok mnohovrstevně úzkostlivě podnikla
zbaví se toho neužitečného těla odejde na cestu útrpně znuděně umanutou
trochu krutou uvnitř dřevěného pokojíčku hlínou navátá destruktivní nečinnost
jsi už tedy asi nic tak čemu půjdeš vstříct asi tomu defitivnímu zapomnění
už tu není začátek konce předstihl svoji umanutou rozhazovačnou strnulost
cnost se proměnila v mnoho nul a jedniček ze střech padá kapka je tak trapná
Ničemnost kurevské duše, beznadějných časů bez konce věčnosti, tlí rozpadem ohyzdných nepravd zásadivosti zlovolného nechtění, netoužení, nevole bez počátku čehosi, co ani jméno nemá -;
23.07.2022 10:17:31 | Slav Milo