Anotace: lLyrická poezie
v zajetí mysli slýchávám slova zavilá
odněkud sem těžkopádně zalítla
nesním sen licoměrně do tůně vytvářen jsem
mám jen moc cítit tu krutou demenetní bezmoc
zavírám oči neslyším křídla vážek
unikám pronikám do síní ze sviní
co se mi stalo že je mně tak strašně málo
málem mne to zmátlo navenek cvrlikající pozlátko
ale jen na krátko na maličkou chvýli než jsi v kýženem cíli
nic tam není žádná rozmařilost je útlum vyklopených pocitů
nabízí křeslo dostávám jen to smutně elektrické
je to tak lidské ta ošklivost ponurého světa
prý jsem jen sketa odvedena podvedena rozpletena
byl jsi a za chvíli tě někdo v tmavé kápi odnáší
do říše ze které není návratu tok smrti tě prý napadl