"Je po Lásce ještě co mít?"
Život je krb a na střeše komínek. Ohřeješ se a On prolétne si, v modrém dýmu vzpomínek.*
(...bijem lžící bez medu)*
04.08.2022 13:11:43 | šerý
Povedená lyra zní.
Luna střídá svítání.
Kolotoč přání pokládá.
Báseň se nese a sílu dá.
Je nekonečná ve víře doufání.
Mezi řádky silné šeptání.
04.08.2022 09:39:45 | mkinka