K večeři trochu slz,
co ze snídaně ještě zbyly,
k obzoru vrhnu myšlenku
a opeču
až ráno
snad zachutná…
Pěkná .. taková melancholická, ale skvěle vyjádřeno :)
10.08.2022 00:04:19 | Narra
Luky nerozumím smyslu věty
"k obzoru vrhnu žalu "
přijde mi úplně vytržená bez smyslu k jinak velmi zdařilé básni.
Kdyby jsi použil např:
z popela vyberu zbytek žalu
a opeču až ráno
snad zachutná
tak mi to zapadá ...
Prostě názor :) G.
09.08.2022 21:13:45 | Malá mořská víla
Aha, no to jsem myslel, že prostě ,,vrhne/pošle žal", možná třeba jen napsat ,,vrhnu žal"
09.08.2022 21:26:29 | Caliéry
Raději né ...
Rád jiné posnídám.
Jiné jsem nátury.
"***"
Radši se podělím ...
O své menu.
Sluneční brýle si ráno beru.
A tam ... kam patřím ;-)
Se zpátky vracím ...
Když první hvězdu večer spatřím.
A chipsy z úsměvů si beru.
09.08.2022 13:48:12 | Fialový metal