Jak dívám se na hvězdnou oblohu,
to den nasadil si černý klobouk,
plynule a něžně
jako by to nedělal poprvé.
A hvězdy…
Jen zlaté perly
rozsypané odměny za odčiněné hříchy.
Já je počítám
a nemůžu spát…
Tedy jen názor laika čtenáře a neznám věk autora. Ale podle jeho prací soudím, že má v psaní jistý talent. Jen tak dál a rozvíjet jej...
Pěkné dílko*
10.08.2022 12:48:11 | šerý