Sbírka svíravých básní --> Svírka
Cestu lemujou oběšenci
nechcou pít, nechcou žít, nechcou jíst
a já se houpám
na pavučině života
-- Pokoutník
PTSD
Maminko, kde jsi?
Já tě nevidím, maminko
Máš mě ráda?
Asi jsem oslepla
Je to moje chyba
Že jsem
ALDH2
Tik rudneš
Tak schází ti enzym
Tik jsi bez práce
Tak děda už tu není
- Ty ještě jo
Tik Tak Tik Tak Tik Tak
Bolest v srdci
Tik z láhve vypil jsi mou duši
Tik Tak máš kocovinu Tik Tak
A já jsem tvůj acetaldehyd
Už napořád
#Máš problém
@Mám problém
#Nech si pomoci
@Nechám si pomoci
#Chceš pomoci?
@Ano.
#Já ti ale nepomůžu.
Dopamin
Komu patří moje tělo?
Moje duše je v neuronech, axonech a dendritech
Proč se necitím jako neuron, když jsem neuron?
Cítí se šuplík jako šuplík?
A co kniha, cití svoje řádky?
Una vita
Tvá Kniha má 99 stran a já ji obracím na stranu 100
Píšu zase poprvé na stranu první
Píšu posté na stranu poslední
Mohli jsme mít Dekameron
Místo toho máme Brak
Crooked
Ty máš doma 5 knih a v nich 5 slov
On má doma 8 knih a v nich 8 písmen
A já mám doma bonsaj
poly-β(1,4) glukóza
Kniha má strany
Strana je ze dřeva
Z třísek strom
Z celulózy tříska
Z cukru celulóza
Z celulózy cukr
A život je hořký
Můj živoj napsal 100 příběhů
100 receptů
100 povídek
100 knih
100 vtipů
Všechny na jednu jedinou stránku ve snaze vytvořit kaligram
-- Šárka (24 let, absolvent mateřské školky)