byla to krása krás...
kus umění,
které čas neušetří
smrt navazující na život
tak jak to je
i když předtím zavíráme oči
vzpomínka,
jenž se těžko zapomíná
uložená v paměti,
živý obraz
smrti
Dobrá básen.
17.08.2022 12:10:54 | Caliéry
děkuji
17.08.2022 23:47:19 | girasole
Pěkné téma. Líbí se mi to*
17.08.2022 12:07:41 | šerý
děkuji, snad mi to téma přijde spíš realistické než pěkné
17.08.2022 23:44:18 | girasole
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?