Na jídelním lístku oblohy
není žádné ráno
křídla havraní odrážejí hvězdy
z hvězdokup
padaje tak hluboko
a potrhané nitky souhvězdí
splétaje se kolem krku
možná pocit je to jen
mohu do něj spadnout…
v nebi černá díra
hýbe spánkem…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?