Jen slova která mlčí
jsou tichou vzpomínkou
již ďábel neotočí
svou temnou záhubou
U nicotnosti slávy
mé nitro nemlčí
myšlenky – ne z mé hlavy
svět v ticho navrací
Svět v temno prostupuje
hloupou nenávistí
a z Platónovy sluje
jdou rabi nejistí