Spočiň... jsem s tebou.. však víš
Jsem tvá naděje, když spíš..
Zpívám ti, ptám se... je to příliš?
Neboj se... však uvidíš
Přemýšlet teď nemusíš..
Jen snít... prosím... snad nemyslíš,
že noc ponese tvůj kříž...
Protože čas zpět nevrátíš.
Ani sněním...