Smog paniců táhne se průvany zvědavosti.
Blondýny pod bradou noci sbírají diamanty
do kalhotek jako otisky svých milenců…
…milováním, osaháváním, líbáním
plní se vědro lásky
a šedá dáma pláče
penízky stříbra….
…jsme jako rybky ve fontáně,
čekaje na zlatý déšť…