Je lehčí necítit
Je lepší nemít
Je horší milovat
Nežli prožít
Radost je pomíjivá
Smutek stálý
Domov neexistuje
Hřbitovy stojí
Květiny zvadnou
Rodiče zemřou
Bolest zůstane
Léky projdou
Slunce zapadne
Měsíc a hvězdy svítí
Pláč je únavný
Smích tu je
A není