Zdrnkajíc
Opatruj se má nejdražší
a nezapomeň si provždy zpívat
po svých pěších pastvinách
už jsi Anděl božský
za průvodu koňských třpytů
co cválají déšť vzkříšení
to připomínáš v oblacích
co prostoupává do pozemských tlukotů
neviděné hrsti
slzy
rozjasněné z vočích sypké laguny.
Modlím se za tebe stotisíckrát
tvůj dopis poslední nepřečtu
a zapečetím ho v křídlách mých
kdy poletíš si stříbrem ozvěny
a vyhrkneš Plejády vlasů
zdrnkajíc
z jednoho pramínku srdce
omotávám ti ho z čelenky časů.
Přečteno 101x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Vivien, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, mkinka
Komentáře (11)
Komentujících (5)