Anotace: aneb starcovo remcání
blatník ti rezne neděláš parádu
hlavně že jedu měj dobrou náladu
výfuk ti drnčí zníš trochu falešně
domů tě vezu netvař se nevděčně
máš vůbec brzdy mám trochu obavu
na co chceš brzdit nejseš ty na hlavu
motor ti klepe co když se zastaví
no tak si lehnem u škarpy do trávy
kam mne to vezeš kam vlastně jedeme
buď rád že žiješ slyšíš pád kamene
tak tak že žiju na srdci těžko mi
no tak buď v klidu máš čisté svědomí
svědomí čisté však plíce děravé
plíce nech větrům oči máš laskavé
v očích mám slzy zůstal jsem v světě sám
na pláč je brzy dneska tě vezu k nám
bolí mne duše chtěl bych už zastavit
stane se šrotem co nejde opravit
ze šrotu ocel součástí ingotu
budeme spolu získáme jistotu