Anotace: LYRICKÁ BÁSEŇ
teď už to dává smysl nekalý
do sebe to zapadá
láhev krve už nezní toliko trhle
padá na zem křičí ztuhle
jen stačila úsměv uzmout
vzala si ho na svůj debut
pobyt v této realitě chystá si jen velmi skrytě
šlépěje takové no zcela rudou poznačené
černé mraky zakrývají znaky co něco znamenají
nad tou mojí krajinou táhnou
nevlídně se tváří v září temnoty
jsi to ty jenž si chyběl trapně si tu jen civěl
nač a proč myšlenky podlité anemicky
byl jsi vždy pouze ten co tu zní jen étericky
chemie do tvých žil proudí tvé tělo soudí
ničí bourá náhlá vzpoura toho těla taks to chtěla
nechce nemůže musí smrt si kosu brouskem brousí
na chviličku souzen jsem za nežití pouze z nouze
nebo proč se nachází má noc v mé krajině prvobytné
šlape tu na vše botou od bláta oněmnělou cestou destrukce
a stále na neviditelné tváři potutelný křivý úsměv který naději zháší