Anotace: …
Tak veršotepče jen si sochej
prvá - druhá slabika - trochej
už nepiš volně na vlastní pěst
Začni nepřízvučnou - anapest
nyní jdi do sebe a dbej na styl
poskládej slabiky v daktyl
No tak jen neváhej a neměj strach
ukaž jak vypadá amfibrach