Ztišená vílení
Fotím očima barevný svět
jež se zatřpyťuje varhánky červánků
v ústech kapek nadýchaných rozkrajin
s doprovodem melodií stromu
se zakousávám do jablka planého
a zavzpomínám si s duhovými vůněmi sekvencí
o tom
co zaznělo v podlístku
upitě v bolavém svícení.
Když jsem vyplašený a rmoutím se
vlčí mi tu klasy zlaťoucí
které jsou znamením minulých životů
věřím v nich jako studánka
co protéká po věčnostech v kameních
možná tak jsme byli tím
čím je volnoběh osy střetů
předat esenci duše
z dáli v dál
a snímat skrovná smítka
v čase objevných příhod čarokrás
a počmárat dlanisté něhy
květemi z ledů božstev
jenž prosvětlí úly z křídel včelích
a My poctíme potichu
jejich ztišená vílení.
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Fialový metal, šerý, mkinka, Frr
Komentáře (9)
Komentujících (5)