Překotné myšlenky
Pluji na vlně,
na té, která má ony bolavé trny.
Trny ve vodě,
rektum na ústech,
čas se nehýbe.
Fond citů,
knihovna bolesti,
metoda křiku,
interní smrt.
Nález naděje,
kompetence lásky,
program štěstí.
Strach ze ztráty,
strach ze sebe,
závislost v naději,
naivita duše.
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Frr, ArtFox, Kan, Psavec, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)