Křehká duše
Točí se dokola,
dušička maličká,
točí se a sténá.
Kolika let,
kolika slzí je cenou nutnou,
kolik jich stačí?
Obtoč kolem mne svá křídla,
svá křídla bělostná a hřejivá.
Bez nich jsem prosta svého ducha,
zoufalá a nemocná.
Přečteno 219x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Fialový metal, Frr, Jirka1980, jenommarie, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)