Anotace: Lyrická báseň
stojím trošku ve svém mozku
trčím tady v nauzee stroze nahý
bez nálady vidím cítím syčet hady
cvičí zde ten svůj znechucený povzdech
slyším sebe létat v oparu mlžného obalu
stojím zde je mi zle nuceně nepokrytě podle
padám na zem jako neumanutý kreativní blázen
hlava točící se v němém kolotoči tak to někdy skončí
nebo začíná někdo něco plnohodnotně předstírá
je ve mne díra už není zacelena pomalu tu umírá
ubíhá křepčí stále v křeči vypolstrovaných nudných řečí
klečím unikám zamykám vzdorovitě plynně zanikám
před osudem utíkám nohy na ramenou mám
rychlost jen předstírám ocitám se zase a stále tam
v tom svém velínu ve vodě uplynulích šedých stínů
vnímám svoji vinu neurčitou tajně krvý rudou podlitou
courou nemytou poslední slova ukovaná z pulzující bolesti