Tanečnice
Miluješ srdcem
mořem vln
tak z hlubin vytryskává tanečnice Flamenca
v tyrkysových šatech
a se mnou se to kývá
a blouzní v paprsčitých čárách
která se mnou vláskuje
a jásá i taje.
Přiostřívá se
v království nebeské Lásky
jež mají vesmír moci
a k jejím touhám
přeplavávám škálu barevností
k tvému obočí už hranu
a nepřestávám se hnouti
po čase si tě jen připomínám
vždyť to byl ten motýl pavích oček
co se magnóliemi vykrásnil
ode tvého pláště měsíce
projasnilo
jak svatozáří.
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, Stanislav32, Frr, Psavec, Halved, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)