Temné doby
Sníh roztál, nic již nezbylo,
Slunce se halí do mlhy a kapky deště dohrály svou symfonii.
Je smutné, jak čas plyne, stáří vyhrává.
Smrt je jistotou všeho bytí. Je zde však i jiná jistota.
Jistota zármutku, nepochopení, ošklivosti, agrese a alergie.
Přečteno 162x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Marten, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)