Anotace: *
čauj dejve z dejvic ,) nojo, hory to ani nejde nečíst, za týden jedem do Krkonoš pryč z města, takže to bude inspirejšn, srub,vůně dřeva, hory,příroda a svařák,trocha zmizení v divočině. Jedině tam se tvá duše zase napojí a jsi živej, tak jo básníku,příroda je obrovskej zdroj na všechno i křísí lásku, i když je cítit z tvé básně melancholickej podtón ,)
22.10.2022 11:10:41 | xoxoxo
Ahoj melodická paní ozvěn:) To ti přeji, užívejte pijte a oslavujte.. Trocha splínu i radostné barevnosti. Hopsejme, tancujme apod:)) Díky za návštěvu milou, muck;)
22.10.2022 11:15:15 | Dejvis