Poslední vlak

Poslední vlak

Poslední vlak

ze stanice Země

kam tak asi jede

možná na Měsíc

 

Koleje sou představa

nebo jako sen

mlha jako na podzim

nejsou prostě vidět moc

nelze se jich dotknout

a jsou skutečné

 

Někam ten vlak míří

nevím ale kam

věčně věčné bytí

vesmír dokořán

kam

Autor Fil, 26.10.2022
Přečteno 168x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vlak je dobré téma i zamyšlení. Chválím.

26.10.2022 07:29:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel